Salát Pikant s chilli a nakládanými feferonkami - postup přípravy
Pokud přemýšlíte, jaké pohoštění připravíte svým hostům na silvestrovskou oslavu, rozhodně vyzkoušejte salát Pikant s chilli a nakládanými feferonkami podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Skvěle se hodí na chlebíčky nebo ho můžete servírovat v míse s čerstvým pečivem.
Ingredience
Měkký salám nakrájejte na tenké proužky a vložte ho do velké mísy. Očištěnou cibuli nakrájejte na malé kostičky a přidejte ho k salámu.
Feferonky a chilli papričku zbavte semeníků a nakrájejte je na malé kousky. Nakládané okurky nastrouhejte na hrubém struhadle a přidejte je do mísy.
Do mísy přidejte hořčici, kečup, sladkou chilli omáčku a worcestrovou omáčku. Salát dochuťte solí, pepřem a vše pečlivě promíchejte.
Salát nechte odležet v lednici minimálně 3 hodiny. Poté ho můžete ihned podávat s čerstvým pečivem. Před servírováním ho posypte čerstvými bylinkami a ozdobte ho nakrájenou zeleninou.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty