Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Salát Pikant s chilli a nakládanými feferonkami

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Salát Pikant s chilli a nakládanými feferonkami - postup přípravy

Pokud přemýšlíte, jaké pohoštění připravíte svým hostům na silvestrovskou oslavu, rozhodně vyzkoušejte salát Pikant s chilli a nakládanými feferonkami podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Skvěle se hodí na chlebíčky nebo ho můžete servírovat v míse s čerstvým pečivem.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Měkký salám nakrájejte na tenké proužky a vložte ho do velké mísy. Očištěnou cibuli nakrájejte na malé kostičky a přidejte ho k salámu.

2. KROK

Feferonky a chilli papričku zbavte semeníků a nakrájejte je na malé kousky. Nakládané okurky nastrouhejte na hrubém struhadle a přidejte je do mísy.

3. KROK

Do mísy přidejte hořčici, kečup, sladkou chilli omáčku a worcestrovou omáčku. Salát dochuťte solí, pepřem a vše pečlivě promíchejte.

4. KROK

Salát nechte odležet v lednici minimálně 3 hodiny. Poté ho můžete ihned podávat s čerstvým pečivem. Před servírováním ho posypte čerstvými bylinkami a ozdobte ho nakrájenou zeleninou.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů