Bramboráky se sýrem a koprem - postup přípravy
Inspirujte se receptem na super rychlé bramboráky, které jsou křupavé a zároveň lahodné díky přidanému sýru. Kopr dodává pokrmu zvláštní a jedinečnou chuť. Pochutnáte si navíc už za 30 minut.
Ingredience
Do mísy nastrouhejte oloupané brambory a vymačkejte z nich co nejvíc šťávy, kterou z mísy vylijte. Následně brambory smíchejte s vejci s nastrouhaným sýrem, nasekaným koprem a všechny ingredience posolte a opepřete.
Na pánvi rozehřejte olej a připravenou směs rozprostřete po celém jejím povrchu. Bramboráky smažte z každé strany přibližně 4 minuty na mírném plameni. Postup opakujte, dokud budete mít k dispozici směs.
Poznámka: Před každým bramborákem pánev znovu vymažte olejem.
Hotové bramboráky podávejte teplé jako samostatné jídlo. Chutné jsou ale také za studena.
Tip: Pokrm můžete podávat také jako přílohu k masu a skvěle chutnají se zelím a osmaženou slaninou. Můžete je servírovat i se zakysanou smetanou.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Natalia jetel recepty