Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Játra v sádle s cibulkou a kořením

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 16 minut

Játra v sádle s cibulkou a kořením - postup přípravy

Připravte si rychlou svačinku nebo chuťově výrazný předkrm v podobě jatýrek v sádle. Inspirujte se jednoduchým receptem z Youtube kanálu Recepty bez brepty.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Cibuli nakrájejte nadrobno a očištěná játra nakrájejte na malé kousky. Na pánvi rozpusťte sádlo a cibuli na něm smažte 1 minutu. Poté k cibuli přidejte játra, směs osolte, opepřete a vmíchejte do ní bobkový list s novým kořením. 

2. KROK

Játra smažte 15 minut na mírném ohni a poté je přendejte do zapékací mísy. Směs nechte volně vychladnout a poté ji vložte do lednice. 

3. KROK

Jakmile játra v sádle ztuhnou, servírujte je namazané na chlebu.

Tip: Pokrm servírujte posypaný nasekanou petrželkou.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů