Játra v sádle s cibulkou a kořením - postup přípravy
Připravte si rychlou svačinku nebo chuťově výrazný předkrm v podobě jatýrek v sádle. Inspirujte se jednoduchým receptem z Youtube kanálu Recepty bez brepty.
Ingredience
Cibuli nakrájejte nadrobno a očištěná játra nakrájejte na malé kousky. Na pánvi rozpusťte sádlo a cibuli na něm smažte 1 minutu. Poté k cibuli přidejte játra, směs osolte, opepřete a vmíchejte do ní bobkový list s novým kořením.
Játra smažte 15 minut na mírném ohni a poté je přendejte do zapékací mísy. Směs nechte volně vychladnout a poté ji vložte do lednice.
Jakmile játra v sádle ztuhnou, servírujte je namazané na chlebu.
Tip: Pokrm servírujte posypaný nasekanou petrželkou.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty