Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlé jogurtové muffiny s Nutellou

3,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Rychlé jogurtové muffiny s Nutellou - postup přípravy

Pokud hledáte recept na snadný a velmi rychlý dezert, připravte si tyto jogurtové muffiny s Nutellou. Servírovat je můžete na oslavách nebo si je vychutnejte jen tak u kávy.

Ingredience pro:
12 kusů
+ -

Na muffiny

Na dokončení

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Do mísy rozklepněte vejce a následně do něj přidejte vanilkový cukr, cukr a špetku soli. Poté vše velmi dobře promíchejte.

2. KROK

K vejcím přidejte jogurt, mléko a olej. Směs krátce promíchejte pomocí metličky. Hladkou mouku poté smíchejte s kypřicím práškem do pečiva.

3. KROK

Hladkou mouku prosejte do mísy s vejci a směs velmi dobře promíchejte. Formu na muffiny vyložte papírovými košíčky a pomocí lžíce je naplňte vzniklým těstem.

4. KROK

Do středu těsta každého muffinu položte lžičku Nutelly a vložte je do předehřáté trouby na teplotu 180 °C a pečte je po dobu 20 minut.

5. KROK

Upečené muffiny vyjměte z trouby a nechte je vychladnout. Nakonec je ozdobte rozpuštěnou čokoládou nebo Nutellou a posypte je moučkovým cukrem.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Ricette dolce facili

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů