Pečená krkovice s cibulí a francouzskou hořčicí - postup přípravy
Hledáte-li recept na šťavnaté maso plné aromatických chutí, vyzkoušejte pečenou krkovici s cibulí. Pokrm skvěle doplňuje hořčice a osvěžující chuť majonézy.
Základ
Na vymazání
Maso nakrájejte na tenké plátky o šířce 1,5–2 cm a na proužky nakrájejte cibuli. Plech vymažte olejem a cibuli na něj rozprostřete.
Na cibuli položte plátky masa, které ochuťte solí a pepřem. Každý plátek masa potřete francouzskou hořčicí a pokryjte, na kolečka nakrájenými, okurkami.
Na závěr pokrm zasypte nahrubo nastrouhaným sýrem a pokapejte trochou majonézy. Krkovici pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 50 minut.
Tip: Pečenou krkovici s cibulí servírujte s brambory, hranolky, rýží nebo zeleninovým salátem.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Einfach und lecker