Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pečená krkovice s cibulí a francouzskou hořčicí

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 50 minut

Pečená krkovice s cibulí a francouzskou hořčicí - postup přípravy

Hledáte-li recept na šťavnaté maso plné aromatických chutí, vyzkoušejte pečenou krkovici s cibulí. Pokrm skvěle doplňuje hořčice a osvěžující chuť majonézy.

Ingredience pro:
7 porcí
+ -

Základ

Na vymazání

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Maso nakrájejte na tenké plátky o šířce 1,5–2 cm a na proužky nakrájejte cibuli. Plech vymažte olejem a cibuli na něj rozprostřete.

2. KROK

Na cibuli položte plátky masa, které ochuťte solí a pepřem. Každý plátek masa potřete francouzskou hořčicí a pokryjte, na kolečka nakrájenými, okurkami. 

3. KROK

Na závěr pokrm zasypte nahrubo nastrouhaným sýrem a pokapejte trochou majonézy. Krkovici pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 50 minut. 

Tip: Pečenou krkovici s cibulí servírujte s brambory, hranolky, rýží nebo zeleninovým salátem.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Einfach und lecker

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů