Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí mini cheesecaky s ovocem

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 18 minut

Domácí mini cheesecaky s ovocem - postup přípravy

Pokud hledáte snadný, rychlý a originální dezert, vyzkoušejte tyto domácí mini cheesecaky s ovocem. Jejich příprava vám zabere pár minut a na výsledku si pochutná celá rodina.

Ingredience pro:
12 kusů
+ -

Na korpus

Na náplň

Na ozdobu

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Sušenky přendejte do mixéru a rozmixujte je najemno. Poté je přendejte do mísy, přidejte k nim rozpuštěné máslo a směs dobře promíchejte.

2. KROK

Formu na muffiny vyložte papírovými košíčky, směs do nich rozdělte a pomocí lžíce, sklenice nebo prstů ji utlačte.

3. KROK

Do čisté mísy vložte smetanový sýr, cukr a vanilkový cukr. Směs promíchejte a poté do ní postupně zašlehejte vejce.

4. KROK

Do směsi přidejte zakysanou smetanu, citrónovou šťávu a opět vše vyšlehejte. Nakonec do ní zapracujte mouku.

5. KROK

Připravenou směs poté nalijte na sušenkový korpus. Následně formu vložte do předehřáté trouby na teplotu 160 °C a cheesecaky pečte 18 minut.

6. KROK

Upečené cheesecaky vyjměte z trouby a nechte je vychladnout na pokojovou teplotu. Poté je pocukrujte, dozdobte oblíbenou marmeládou, čerstvým ovocem a můžete je servírovat.

7. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

8. KROK

Videopostup krok za krokem

9. KROK

Zdroj receptu: Last Minute Kitchen

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů