Rychlá tuňáková pomazánka s cibulí - postup přípravy
Díky tomuto receptu získáte rychlou tuňákovou pomazánku, která je vhodná ke snídani, svačině a také na jednohubky. Připravíte ji snadno a jen z pár levných surovin.
Pomazánka
Na posypání
Tuňáka bez nálevu smíchejte s nadrobno nakrájenou červenou cibulí a taveným sýrem. Přidejte hořčici, citronovou šťávu a změklé máslo.
Směs ochuťte pepřem a vmíchejte do ní majonézu.
Tip: Pokud je to potřeba, pomazánku ochuťte i solí. Přidat můžete také o něco více hořčice nebo citronové šťávy.
Rychlou tuňákovou pomazánku servírujte na čerstvém chlebu. Každou porci posypte nasekanou pažitkou.
Poznámka: Pomazánku uchovávejte v lednici, ve vzduchotěsné nádobě.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Viktor Nagy


