Mražený rybíz jen ze 2 ingrediencí - postup přípravy
Mražený rybíz je sladko-kyselou pochoutkou, která se hodí na pečivo, k přípravě sladkých jídel i dezertů. Výhodou je snadná a rychlá příprava, jen ze 2 ingrediencí.
Ingredience
Rybíz omyjte, otrhejte a polovinou množství naplňte vaničky, ve kterých budete výsledný produkt skladovat. Druhou polovinu ovoce rozmixujte.
Rozmixované ovoce propasírujte, hmotu smíchejte s cukrem a vlijte ji do vaniček s rybízem.
Poznámka: V tomto receptu bylo použito 6 nádob o objemu 250 ml.
Po uzavření vaničky vložte do lednice na 2 dny. Pokud chcete, aby ztuhl rychleji, vložte ho do mrazáku. Mražený rybíz vyjměte z mrazáku aspoň 15 minut před použitím.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Сейчас Приготовим!

