Nepečená tiramisu střecha s mascarpone - postup přípravy
Tento recept vám umožní vytvořit jednoduchý dezert s jemnou náplní během pár minut. Nepečená tiramisu střecha s mascarpone vypadá luxusně a skvěle se hodí na slavnosti.
Základ
Krém
Na posypání
Mascarpone vyšlehejte s moučkovým cukrem a smetanou do husté, krémové hmoty. Třetinu hmoty odeberte do samostatné misky, kde ji smíchejte s Nutellou.
Na rovnou plochu rozprostřete potravinovou fólii, kterou pokryjte cukrářskými piškoty, namočenými v rozpuštěné kávě.
Piškoty pokryjte světlým krémem, do jehož středu naneste pruh nutellového krému. Okraje piškotového základu zaklopte směrem ke středu tak, abyste vytvořili střechu, dezert zabalte do fólie a vložte ho na 4 hodiny do lednice.
Nepečenou BeBe střechu podávejte posypanou kakaem a nakrájenou na kousky.
Tip: Dokud dezert nezkonzumujete, uchovávejte ho v lednici.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Dolci Veloci 89

