Recept na lahodné zapečené sendviče na pánvi - postup přípravy
Pokud máte chuť na netradiční a méně běžnou snídani, nebo jen potřebujete rychlou a jednoduchou svačinku, která nezabere spoustu času, vyzkoušejte tento recept. Na přípravu snadné a velmi chutné zapečené sendviče budete mít hotové za pár minut a rozhodně vás nezklamou. Tato pochoutka je totiž sice jednoduchá, ale taky lahodná a zasytí. Sendviče jsou tak vhodné jak jako snídaňové jídlo, svačinka do práce či do školy, ale i jako rychlý pokrm, když zrovna nemáte čas na složité kulinářské výtvory.
Ingredience
Brambory a mrkev si najemno nastrouhejte do středně velké mísy. Přidejte cibuli nakrájenou na drobné kousky, protlačený česnek, vejce a sůl. Všechny ingredience pečlivě promíchejte. Klidně můžete přidat i koření nebo bylinky dle chuti.
Nachystejte si plátky sendviče (použít můžete také chleba nebo pečivo překrojené na půl). Na ty pak naneste připravenu hmotu.
Na pánvi rozehřejte trošku oleje a sendviče na ni uložte potřenou stranou dolů. Smažte do zlatova a poté sendvič otočte a opékejte z druhé strany.
Nakonec sendviče rozložte na papírový ubrousek abyste odstranili přebytečnou mastnotu.
Podávat můžete například s čerstvou zeleninou a ovocným džusem, nebo můžete sendviče ozdobit lístkem čerstvé bazalky.