Ananasové řezy „Orgasmus“ - postup přípravy
Pokud máte rádi sladké a zároveň i ovocné chutě, pak máte ideální možnost si udělat tyto chutné řezy s příchutí ananasu, které potěší jak vás, tak i vaše blízké. Recept nám poskytla paní Lenka Sedláčková.
Těsto
Krém
Na posypání
Do větší mísy rozklepněte vejce a přisypejte k nim cukr. Obojí společně vyšlehejte. Ananasový kompot rozmixujte i se šťávou. Poté ho nalijte do mísy s vejci a dále mixujte. Nakonec do mísy přidejte i jedlou sodu, prášek do pečiva a polohrubou mouku. Vše důkladně promíchejte. Plech na pečení o rozměru 50 x 50 cm vymažte máslem a těsto na něj naneste. Dejte ji do trouby předehřáté na 180 stupňů a nechejte těsto péct dozlatova.
Mezitím připravte krém. Pomazánková másla vyšlehejte s pudinkem a vanilkovým cukrem. Jakmile je těsto upečené, počkejte, než vychladne, a poté na něj naneste krém. Na závěr ho jen posypejte nastrouhanou Margotkou a můžete dezert podávat. Dobrou chuť!