Bagetová „pizza“ s mletým masem a zeleninou - postup přípravy
Chcete-li něčím oživit své klasické menu, připravte své rodině a přátelům bagetovou pizzu s mletým masem a zeleninou. Nejen, že ji připravíte rychle, ale také si velmi pochutnáte.
Ingredience
Na posypání
Bagetu nakrájejte na kousky o šířce 1,5 cm a dejte je bokem. V míse smíchejte mleté maso s vejcem, černým pepřem, solí a nasekaným koprem s petrželkou.
V jiné míse smíchejte dvě vejce s mlékem a solí. Formu na dort vymažte máslem a uložte na ni nakrájené kousky bagety. Na každý kousek dejte hrst masové směsi a mezery mezi jednotlivými kousky pečiva vyplňte omytými nakrájenými žampiony.
Povrch baget pokryjte nakrájenými plátky rajčat, vše zalijte vaječnou směsí s mlékem a pokrm s mletým masem pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 25 minut.
Poté jídlo vyndejte a posypte jej najemno nastrouhaným sýrem, který nechte volně roztopit.
Poznámka: Bagety s mletým masem, zeleninou a sýrem podávejte nakrájené na kousky.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Мелодия вкуса