Vepřové na Kunovjance s vařenou rýží - postup přípravy
Vepřové na Kunovjance s rýží, podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem, vás nadchne chutí i snadnou přípravou. Pokrm je lehký a dokonale zasytí.
Základ
Příloha
Na rozpuštěném sádle smažte kousky vepřového masa 4–5 minut. Jakmile se maso zatáhne, zasypte ho hladkou moukou a po minutě zalijte vývarem.
Tip: Vývar můžete nahradit čistou vodou.
Do pánve přidejte Kunovjanku, nahrubo nakrájený česnek, rajčatový protlak, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku s hořčicí, směs ochuťte pepřem, mletou sladkou paprikou a vše důkladně zamíchejte.
Vepřové na Kunovjance vařte 40 minut, pod pokličkou, do změknutí masa. Pokrm servírujte s vařenou rýží nebo jinou oblíbenou přílohou.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem