Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bramboráky se sýrem a koprem

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 24 minut

Bramboráky se sýrem a koprem - postup přípravy

Inspirujte se receptem na super rychlé bramboráky, které jsou křupavé a zároveň lahodné díky přidanému sýru. Kopr dodává pokrmu zvláštní a jedinečnou chuť. Pochutnáte si navíc už za 30 minut.

Ingredience pro:
3 kusy
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Do mísy nastrouhejte oloupané brambory a vymačkejte z nich co nejvíc šťávy, kterou z mísy vylijte. Následně brambory smíchejte s vejci s nastrouhaným sýrem, nasekaným koprem a všechny ingredience posolte a opepřete.

2. KROK

Na pánvi rozehřejte olej a připravenou směs rozprostřete po celém jejím povrchu. Bramboráky smažte z každé strany přibližně 4 minuty na mírném plameni. Postup opakujte, dokud budete mít k dispozici směs. 

Poznámka: Před každým bramborákem pánev znovu vymažte olejem.

3. KROK

Hotové bramboráky podávejte teplé jako samostatné jídlo. Chutné jsou ale také za studena. 

Tip: Pokrm můžete podávat také jako přílohu k masu a skvěle chutnají se zelím a osmaženou slaninou. Můžete je servírovat i se zakysanou smetanou.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Natalia jetel recepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů