Brambory s mozzarellou a jarní cibulkou - postup přípravy
V dnešní době si spousta lidí zvykla na to, že každý den jí oběd s masem, což ovšem není vždy úplně nejlepší a nejlevnější řešení. Pokud chcete trochu ušetřit a zároveň nešidit svůj žaludek, pak je tento oběd pro vás jako stvořený.
Ingredience
Oloupané brambory dejte vařit v celku se lžičkou soli doměkka. Jarní cibulku nasekejte nadrobno. Mozzarellu nastrouhejte nahrubo a česnek nakrájejte nadrobno. Brambory sceďte a dejte je stranou. Na pánvi rozpalte máslo a přidejte do něj olivový olej. Následně do pánve dodejte česnek, chilli vločky, mletý černý pepř, mletou sladkou papriku a směs důkladně promíchejte.
Přidejte půl lžičky soli a uvařené brambory. Promíchejte je s omáčkou a smažte je cca 2 minuty na středním plameni. Přidejte k nim nasekanou jarní cibulku a nastrouhanou mozzarellu. Smažte vše pod pokličkou po dobu 2 minut, dokud se sýr nerozpustí. Poté máte hotovo a můžete pokrm podávat, dobrou chuť!