Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Brambory smažené na cibulce

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 25 minut

Brambory smažené na cibulce - postup přípravy

Pokud máte chuť na nějaký rychlý pokrm, který vás zasytí, ale zároveň za něj neutratíte moc peněz, jsou tyto brambory smažené na cibulce ideálním řešením. Poslouží i jako chutná příloha k jakémukoliv masu.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Brambory uvařte ve slupce tak, jak jste zvyklí. Vodu poté slijte, vařené brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky libovolné velikosti. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a nechejte zpěnit na rozehřátém oleji v pánvi. Jakmile zesklovatí, přidejte všechno koření kromě mleté sladké papriky, promíchejte a dodejte i brambory s nakrájenou petrželkou. Těsně před koncem smažení přidejte i papriku, promíchejte a můžete ihned podávat, dobrou chuť!

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů