Brambory smažené na cibulce

ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
25 minut
NÁROČNOST
Snadná

Brambory smažené na cibulce - postup přípravy

Pokud máte chuť na nějaký rychlý pokrm, který vás zasytí, ale zároveň za něj neutratíte moc peněz, jsou tyto brambory smažené na cibulce ideálním řešením. Poslouží i jako chutná příloha k jakémukoliv masu.
1. KROK

Brambory uvařte ve slupce tak, jak jste zvyklí. Vodu poté slijte, vařené brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky libovolné velikosti. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a nechejte zpěnit na rozehřátém oleji v pánvi. Jakmile zesklovatí, přidejte všechno koření kromě mleté sladké papriky, promíchejte a dodejte i brambory s nakrájenou petrželkou. Těsně před koncem smažení přidejte i papriku, promíchejte a můžete ihned podávat, dobrou chuť!

Co si myslíte o receptu?
4/5 (79%) 324 hlasů
Nahlásit chybu
67 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt