Broskvová buchta s kondenzovaným mlékem - postup přípravy
Tuto broskvovou buchtu můžete využít mnoha způsoby, svačinami počínaje a obědovým moučníkem konče. Na její přípravě navíc není nic, čeho byste se museli obávat, a s přehledem se povede upéct i začátečníkům.
Ingredience
Do větší mísy rozklepněte všechna vejce a prošlehejte je metličkou. Poté k nim přidejte cukr krystal a pokračujte ve šlehání. Přilijte do směsi rostlinný olej, plnotučné mléko a znovu vše prošlehejte. Postupně do směsi prosejte hladkou mouku a opět ji promíchejte. Ujistěte se, že ve směsi nejsou žádné hrudky. Nakonec do ní zamíchejte i prášek do pečiva a vanilkový cukr.
Poté dejte těsto bokem a nachystejte si zapékací formu (30×20 cm, hloubka 6 cm). Vymažte ji máslem a dejte do ní broskve, které jste předtím nakrájeli na drobné kousky.
Rozprostřete je po celém dně a poté je všechny zalijte kondenzovaným mlékem. Nakonec na vrch nalijte těsto a dejte formu do trouby předehřáté na 200 stupňů. Nechejte buchtu péct cca 45 minut a poté máte hotovo. Jakmile vychladne, můžete podávat, dobrou chuť!