Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Krémová budapešťská pomazánka s červenou kapií

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Krémová budapešťská pomazánka s červenou kapií - postup přípravy

Krémovou budapešťskou pomazánku si podle YouTube kanálu Vaříme s Mozkem doma vytvoříte doslova za pár minut. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, pokud se však snažíte si udržet štíhlou linii, použijte ji jako dip k nakrájené zelenině.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Očistěte si cibuli a nakrájejte ji spolu s červenou kapií na malé kostičky. Tvaroh dejte do mísy, přidejte změklé máslo a důkladně promíchejte.

2. KROK

Do tvarohu vmíchejte 2 zarovnané lžičky mleté sladké papriky. Přidejte nakrájenou cibuli a papriku a následně důkladně promíchejte.

3. KROK

Pomazánku dochuťte solí, pepřem a velmi důkladně promíchejte, aby se propojily všechny chutě. Poté ji ozdobte zbylou červenou paprikou. Podávejte ji nejlépe s čerstvým pečivem.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů