Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Camembertová pomazánka se šunkou a čerstvou petrželkou

4,2
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Camembertová pomazánka se šunkou a čerstvou petrželkou - postup přípravy

Vánoce jsou časem návštěv a trávení společného času s rodinou a přáteli. Připravte pro své blízké lahodnou vychlazenou pomazánku podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Uvidíte, že se budou všichni olizovat až za ušima.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Uvařte si vejce, poté je zchlaďte, oloupejte a nastrouhejte nahrubo společně kyselými okurkami a oloupanou cibulí. Poté do směsi nastrouhejte také sýr Camembert.

Poznámka: Vejce natvrdo vařte po dobu 10 minut.

2. KROK

Nyní si nakrájejte šunku na malé kostičky a přidejte ji do místy společně s prolisovanými stroužky česneku. Vše zalijte zakysanou smetanou, majonézou, zasypte solí, zalijte worcesterovou omáčkou, opepřete a důkladně zamíchejte. 

3. KROK

Na závěr camembertovou pomazánku ozdobte najemno nasekanou petrželkou a dejte vychladit do lednice minimálně na 30 minut. 

4. KROK

Poznámka: Pomazánku podávejte se svým oblíbeným pečivem, a pokud máte rádi pikantnější chuť, můžete přidat špetku chilli koření.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů