Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Chlebová roláda se sýrem

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 18 minut

Chlebová roláda se sýrem - postup přípravy

Pokud vám doma zbývá starší bílé pečivo, můžete ho skvěle zužitkovat na roládu ve stylu zapečených chlebíčků. Jedná se o originální a snadné pohoštění.

Ingredience pro:
1 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

V míse rozšlehejte vejce a přidejte sůl, mléko, hladkou mouku a rozpuštěné máslo. Postupně vše vymíchejte na řídkou kašičku tak, aby v ní nezůstaly žádné hrudky.

2. KROK

Starší bílý chléb nakrájejte na plátky a rozložte je na plech vyložený pečicím papírem. Je důležité, aby byly co nejvíce u sebe a rovnoměrně rozložené po celém plechu. Poté je rovnoměrně zalijte směsí z vajec, tak aby každý plátek byl zalitý a kolem něj byla směs.

3. KROK

Na každý plátek potom dejte trochu strouhaného čedaru. Vložte plech do předem vyhřáté trouby na 180 °C a pečte 18 minut. Poté vše za pomoci pečicího papíru stočte do rolády a můžete servírovat.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Nefis Tarifler Kanalı

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů