Ďábelské toasty s mletým masem - postup přípravy
Pochutnejte si na ďábelských toastech s mletým masem, podle rychlého receptu z Youtube kanálu Recepty bez brepty. Hodí se k obědu i jako pochoutka k pivu.
Masová směs
Příloha
Cibuli nakrájejte nadrobno stejně, jako česnek. Na rozpáleném oleji smažte mleté maso s cibulí po dobu 3–4 minut. Směs ochuťte pepřem, kmínem a solí a ingredience zamíchejte.
Do směsi přidejte česnek, hořčici, chilli pastu a worcestrovou omáčku. Vše znovu promíchejte a pokračujte ve smažení další 3 minuty.
Do pánve s masovou směsí přidejte rajčatovou pastu s vodou, směs zamíchejte a vařte 30 minut, na mírném ohni. Po této době k masu vmíchejte nadrobno nakrájené nakládané okurky a směs dochuťte nálevem z okurek.
Poznámka: Množství nálevu určete na základě vlastních požadavků na kyselost pokrmu.
Mezitím, co se maso vaří, smažte toasty 1–2 minuty, z každé strany, dozlatova. Masovou směs na pečivo naneste a ďábelské toasty servírujte posypané nastrouhaným Čedarem.
Tip: Každou porci můžete ozdobit několika lístky polníčku a cherry rajčaty.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty