Domácí barbecue marináda s česnekem - postup přípravy
Domácí barbecue marináda je vhodná k úpravě hovězího, vepřového i kuřecího masa. Je chuťově výrazná a díky česneku příjemně pikantní. Připravíte ji velmi jednoduše.
Ingredience
V míse smíchejte sójovou omáčku s citronovou šťávou, rozpuštěným máslem, hnědým cukrem, kečupem a worcestrovou omáčkou.
Následně přidejte také česnek nakrájený nadrobno, pepř, sůl a všechny ingredience důkladně zamíchejte.
Poznámka: Česnek můžete do domácí barbecue marinády také prolisovat.
Omáčkou můžete ochutit nejrůznější druhy mas, jako je vepřové, kuřecí a hovězí.
Poznámka: Maso do omáčky ponořte a vložte ho na 4 hodiny do lednice nebo ho nechte marinovat přes noc.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Puring’s Kitchenette