Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí játrová pomazánka s cibulí

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Domácí játrová pomazánka s cibulí - postup přípravy

Pokud hledáte perfektní pohoštění nebo předkrm, vyzkoušejte tuto domácí játrovou pomazánku s cibulí, podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Podávejte ji nejlépe s čerstvým pečivem.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Cibuli oloupejte a nakrájejte ji na drobné kostičky. Kuřecí játra očistěte od nejedlých částí, nakrájejte je nadrobno a poté je pomocí nože nasekejte.

2. KROK

Do hrnce vložte sádlo, sůl a nechte ho z části rozehřát. Přidejte k němu cibuli, bobkový list, nové koření a mletý černý pepř. Poté směs restujte, dokud cibule nebude sklovatá.

3. KROK

Ke směsi přidejte játra a nechte je zatáhnout. Poté je na mírném ohni nechte 10 minut vařit. Hotovou směs nalijte do pekáče a játra rozprostřete po celé ploše.

4. KROK

Směs nechte ztuhnout, poté z ní vyjměte bobkový list, nové koření a promíchejte ji. Následně ji přendejte do uzavíratelné sklenice a vložte ji do lednice.

5. KROK

Hotovou pomazánku servírujte s čerstvým chlebem, nakrájenou červenou cibulí a nakládanou zeleninou.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů