Domácí játrová pomazánka s cibulí - postup přípravy
Pokud hledáte perfektní pohoštění nebo předkrm, vyzkoušejte tuto domácí játrovou pomazánku s cibulí, podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Podávejte ji nejlépe s čerstvým pečivem.
Ingredience
Cibuli oloupejte a nakrájejte ji na drobné kostičky. Kuřecí játra očistěte od nejedlých částí, nakrájejte je nadrobno a poté je pomocí nože nasekejte.
Do hrnce vložte sádlo, sůl a nechte ho z části rozehřát. Přidejte k němu cibuli, bobkový list, nové koření a mletý černý pepř. Poté směs restujte, dokud cibule nebude sklovatá.
Ke směsi přidejte játra a nechte je zatáhnout. Poté je na mírném ohni nechte 10 minut vařit. Hotovou směs nalijte do pekáče a játra rozprostřete po celé ploše.
Směs nechte ztuhnout, poté z ní vyjměte bobkový list, nové koření a promíchejte ji. Následně ji přendejte do uzavíratelné sklenice a vložte ji do lednice.
Hotovou pomazánku servírujte s čerstvým chlebem, nakrájenou červenou cibulí a nakládanou zeleninou.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.