Dušené vepřové maso s cibulí

ČAS PŘÍPRAVY
15 minut
ČAS VAŘENÍ
60 minut
NÁROČNOST
Snadná

Dušené vepřové maso s cibulí - postup přípravy

Uvařit z vepřového maso skvělou směs třeba k bramborové kaši je nesmírně snadné. Stačí jen cibule, trocha koření a určitě si pochutnáte.
1. KROK

Vepřové maso nakrájejte na kostky a cibuli na malé kostičky. Do hrnce dejte trochu oleje a nechte na něm smažit cibuli, dokud nezesklovatí a nezměkne. Pak přidejte sůl, pepř, sladkou papriku a případně další koření vhodné k vepřovému masu. Jeho množství záleží hlavně na vaší chuti.

2. KROK

Přidejte k cibuli nakrájené vepřové kostky a průběžně promíchávejte, dokud se maso nezatáhne na povrchu. Poté hrnec přiklopte pokličkou. Stáhněte plamen na minimum a nechte maso zvolna dusit zhruba hodinu a půl.

3. KROK

Jakmile cibule pustí šťávu, což bude po zhruba 20 minutách vaření, opět promíchejte a nechte dále dusit doměkka. Hotové maso servírujte s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 262 hlasů
Nahlásit chybu
135 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt