Gnocchi s houbami a smetanovou omáčkou - postup přípravy
Pokud se vám nechce trávit spoustu času v kuchyni, připravte si gnocchi s houbami. Součástí receptu je smetanová omáčka, která rychlý pokrm skvěle doplňuje.
Základ
Na posypání
Na pánvi s rozpáleným olejem smažte, 2–4 minuty, gnocchi a poté je z pánve vyjměte. Mezitím nakrájejte cibuli nadrobno a smažte ji 2–3 minuty, do hněda. Přidejte, na plátky nakrájené, houby a pokračujte ve smažení další 3 minuty.
Ingredience zalijte směsí mléka a smetany a pokrm ochuťte solí a pepřem. Pokračujte ve vaření ještě 2–3 minuty, poté do pánve vraťte gnocchi a směs odstavte z tepla.
Tip: Gnocchi s houbami servírujte posypané nakrájenou jarní cibulkou.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Tak lahodné!