Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Hovězí maso na cibuli s česnekem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 150 minut

Hovězí maso na cibuli s česnekem - postup přípravy

Pokud nemáte čas na dlouhé přípravy, vyzkoušejte recept na hovězí maso na cibuli s česnekem. Nakrájíte jen pár ingrediencí a pak už jen počkáte, až se pokrm sám uvaří.

Ingredience pro:
5 porcí
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Hovězí maso nakrájejte na kostky, které vložte do hrnce a zalijte je vodou. Maso zakryjte nadrobno nakrájenou cibulí, na kterou položte plátky másla.  

2. KROK

Obsah hrnce vařte 1 hodinu, pod pokličkou. Po hodině do hrnce přidejte prolisovaný česnek a pokrm ochuťte pepřem, solí a cukrem. Pokrm promíchejte, přikryjte pokličkou a pokračujte ve vaření dalších 90 minut. 

3. KROK

Tip: Hovězí maso na cibuli servírujte s oblíbenou přílohou, jako jsou brambory nebo například rýže.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Natalia jetel recepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů