Italské kanapky s rajčaty à la bruschetta - postup přípravy
Italské kanapky můžete servírovat jako elegantní předkrm nebo malé jednohubky na večírcích a oslavách. Pochutnejte si na lehkém pokrmu podle tradičního receptu.
Ingredience
Na potření a pokapání
Bagetu nakrájejte a na troše olivového oleje ji smažte, z každé strany, přibližně 2 minuty, dozlatova. Poté nakrájené kousky bagety z pánve vyjměte a potřete je česnekem.
Následně nakrájejte mozzarellu na plátky, které na bagety položte. Nyní připravte zeleninu. V míse smíchejte omytá nakrájená rajčata, nasekané lístky bazalky, nadrobno nakrájený česnek, sůl, pepř a olivový olej.
Zeleninovou směs naneste na bagety s mozzarellou, každou z italských kanapek polijte olivovým olejem a servírujte je jako osvěžující předkrm nebo malou svačinku.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Lecker mit Anastasiya Zefirka