Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Italské kanapky s rajčaty à la bruschetta

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 4 minuty

Italské kanapky s rajčaty à la bruschetta - postup přípravy

Italské kanapky můžete servírovat jako elegantní předkrm nebo malé jednohubky na večírcích a oslavách. Pochutnejte si na lehkém pokrmu podle tradičního receptu.

Ingredience pro:
6 kusů
+ -

Ingredience

Na potření a pokapání

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Bagetu nakrájejte a na troše olivového oleje ji smažte, z každé strany, přibližně 2 minuty, dozlatova. Poté nakrájené kousky bagety z pánve vyjměte a potřete je česnekem. 

2. KROK

Následně nakrájejte mozzarellu na plátky, které na bagety položte. Nyní připravte zeleninu. V míse smíchejte omytá nakrájená rajčata, nasekané lístky bazalky, nadrobno nakrájený česnek, sůl, pepř a olivový olej. 

3. KROK

Zeleninovou směs naneste na bagety s mozzarellou, každou z italských kanapek polijte olivovým olejem a servírujte je jako osvěžující předkrm nebo malou svačinku. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů