Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Jahodový máslový krém na dezerty

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Jahodový máslový krém na dezerty - postup přípravy

Jahodový máslový krém je lahodný, jemný a můžete jím ozdobit nejrůznější druhy dezertů. Krém má osvěžující chuť díky jahodám a připravíte ho jednoduše a rychle.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Změklé máslo vyšlehejte do hladka a následně do něj vešlehejte polovinu množství moučkového cukru. Poté, co se ingredience spojí, vešlehejte do směsi zbytek cukru.

2. KROK

Do směsi přidejte vanilkové aroma a rozmixované jahody. Mixujte, dokud se ingredience nespojí a poté přidejte smetanu. Směs šlehejte na nejvyšší rychlost další 2 minuty. 

3. KROK

Tip: Jahodovým máslovým krémem můžete naplnit cukrářský sáček s ozdobnou hlavicí a ozdobit jím nejrůznější dezerty.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů