Jednoduché domácí karamelky - postup přípravy
Neuvěříte, jak jednoduché je vyrobit si domácí karamelky. Po tomto objevu už nebudete muset nechávat peníze za napodobeniny z obchodu, které nemají nejmenší šanci se těm domácím jakkoliv chuťově přiblížit.
1.
KROK
Všechny přísady dejte do hrnce a promíchejte metličkou. Dejte je na sporák a po dosáhnutí bodu varu vařte 20 minut, dokud hmota nezhoustne. Přelijte ji do libovolné formy (můžete ji vyložit pečicím papírem, aby hmota šla snadněji vyjmout) a nechejte zatuhnout. Poté nakrájejte na požadovaný tvar a máte hotovo.

Galerie
76 lidí právě čte
2 originální techniky barvení velikonočních vajíček
Šunkovo-sýrový věnec s rajčatovou salsou
Holandská sekaná
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma