Kovbojský hovězí guláš s fazolí - postup přípravy
Kovbojský hovězí guláš je to nejsnazší jídlo, jaké můžete připravit, přitom ale chutná neskutečně dobře. Vyzkoušejte recept, o nějž se s námi podělila paní Lenka Sedláčková.
Ingredience
Oloupanou cibuli nasekejte nadrobno a nechte ji v rozehřátém oleji orestovat dozlatova. Přidejte na kostky nakrájenou hovězí plec, osolte ji a opepřete.
Poté dodejte mletou sladkou papriku, mletý kmín a rajský protlak a vše nechte chvíli zarestovat. Podlijte obsah hrnce trochou vody nebo vývaru a duste maso doměkka.
Když je maso měkké, přidejte předem uvařené fazole, případně použijte kupované fazole z plechovky. Nechte ještě chvíli provařit.
Guláš dochuťte česnekem, případně i solí a pepřem a v případě potřeby jej zahustěte záklechtkou z mouky a vody. Hotový guláš podávejte s čerstvým pečivem, anebo s těstovinou.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.