Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Kovbojský hovězí guláš s fazolí

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 90 minut

Kovbojský hovězí guláš s fazolí - postup přípravy

Kovbojský hovězí guláš je to nejsnazší jídlo, jaké můžete připravit, přitom ale chutná neskutečně dobře. Vyzkoušejte recept, o nějž se s námi podělila paní Lenka Sedláčková.

Ingredience pro:
4 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Jitka Hemelíková
1. KROK

Oloupanou cibuli nasekejte nadrobno a nechte ji v rozehřátém oleji orestovat dozlatova. Přidejte na kostky nakrájenou hovězí plec, osolte ji a opepřete.

2. KROK

Poté dodejte mletou sladkou papriku, mletý kmín a rajský protlak a vše nechte chvíli zarestovat. Podlijte obsah hrnce trochou vody nebo vývaru a duste maso doměkka.

3. KROK

Když je maso měkké, přidejte předem uvařené fazole, případně použijte kupované fazole z plechovky. Nechte ještě chvíli provařit.

4. KROK

Guláš dochuťte česnekem, případně i solí a pepřem a v případě potřeby jej zahustěte záklechtkou z mouky a vody. Hotový guláš podávejte s čerstvým pečivem, anebo s těstovinou.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů