Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Malinový cheesecake s tvarohovým krémem

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 60 minut

Malinový cheesecake s tvarohovým krémem - postup přípravy

Až ochutnáte malinový cheesecake, nebudete chtít připravovat jiný dezert. Upečete ho rychle a můžete se těšit na osvěžující chuť ovoce i jemnou chuť krému.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Korpus

Náplň

Zdobení

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Začněte s přípravou korpusu. Změklé máslo vyšlehejte s klasickým a vanilkovým cukrem. Za stálého šlehání přidejte vejce a poté mouku. 

Tip: Mouku před použitím prosejte. 

2. KROK

Polovinu těsta vložte do dortového ráfku, vyloženého pečicím papírem a uhlaďte ho do rovna. 

Poznámka: Po obvodu ráfku vytvořte z trochy těsta okraj o výšce 1–2 cm.

3. KROK

Pokračujte s přípravou náplně. Tvaroh vyšlehejte se zakysanou smetanou a oběma druhy cukru. Za stálého šlehání přidejte vejce a poté kukuřičný škrob.

4. KROK

Náplní pokryjte těsto v ráfku a posypte ji malinami. Ty zakryjte zbytkem těsta. Malinový cheesecake pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 60 minut. 

Tip: Dezert podávejte po vychladnutí. Bude lépe stravitelný.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: ReniasBackwelt

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů