Malinový cheesecake s tvarohovým krémem - postup přípravy
Až ochutnáte malinový cheesecake, nebudete chtít připravovat jiný dezert. Upečete ho rychle a můžete se těšit na osvěžující chuť ovoce i jemnou chuť krému.
Korpus
Náplň
Zdobení
Začněte s přípravou korpusu. Změklé máslo vyšlehejte s klasickým a vanilkovým cukrem. Za stálého šlehání přidejte vejce a poté mouku.
Tip: Mouku před použitím prosejte.
Polovinu těsta vložte do dortového ráfku, vyloženého pečicím papírem a uhlaďte ho do rovna.
Poznámka: Po obvodu ráfku vytvořte z trochy těsta okraj o výšce 1–2 cm.
Pokračujte s přípravou náplně. Tvaroh vyšlehejte se zakysanou smetanou a oběma druhy cukru. Za stálého šlehání přidejte vejce a poté kukuřičný škrob.
Náplní pokryjte těsto v ráfku a posypte ji malinami. Ty zakryjte zbytkem těsta. Malinový cheesecake pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 60 minut.
Tip: Dezert podávejte po vychladnutí. Bude lépe stravitelný.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: ReniasBackwelt
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.