Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Masová pomazánka s hořčicí a bylinkami

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Masová pomazánka s hořčicí a bylinkami - postup přípravy

V případě, že vám zbylo pečené maso od oběda a nechcete ho vyhazovat, můžete z něj udělat chutnou masovou pomazánku podle receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou. Připravíte ji do 15 minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Základ

Příloha

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Upečené maso pomelte v mlýnku na maso a dejte ho do mísy, ve které ho smíchejte se solí, pepřem a nasekanou pažitkou. 

2. KROK

Poznámka: Do pomazánky můžete použít jakékoliv upečené maso, které vám zbylo například z oběda.

3. KROK

Do masové směsi přidejte také dvě vrchovaté lžičky plnotučné hořčice a všechny ingredience důkladně promíchejte. Pomazánku můžete podávat ihned, ale skvěle chutná také vychlazená.

4. KROK

Tip: Máte-li rádi pikantnější pomazánku, přidejte do ní více pepře. Pažitku můžete vyměnit například za petrželku nebo jinou oblíbenou bylinku. Pokrm servírujte s chlebem a nakládanou okurkou.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů