Nepečené stracciatella řezy s čokoládou - postup přípravy
Jistě uvítáte, když si budete moci pochutnat na luxusním dezertu s jemnou chutí a křupavým základem bez použití trouby. Nepečené stracciatelly řezy vám to umožní.
Ingredience
Připravte si servírovací talíř, na který položte dortový ráfek, jehož stěny pokryjte potravinovou fólií.
Dno dortového ráfku vyložte 12 ks sušenek a pokračujte s přípravou náplně. V míse vyšlehejte šlehačku v prášku se studeným mlékem a do výsledné směsi vmíchejte čokoládové pecičky.
Náplní pokryjte sušenky v dortovém ráfku, uhlaďte ji do rovna a vyskládejte na ni zbytek sušenek. Dezert zakryjte potravinovou fólií a vložte ho na 4–5 hodin do mrazáku.
Nepečené stracciatella řezy z ráfku vyjměte a servírujte je vychlazené a nakrájené na kousky.
Tip: Dokud dezert nezkonzumujete, uchovávejte ho v chladu, ve vzduchotěsné nádobě.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Enfes Yemek Tarifleri