Nepečený cheesecake s Nutellou a Salkem - postup přípravy
Pokud se někomu z vašich blízkých blíží významný den a nevíte, jak danou osobu potěšit, pak máte jedinečnou možnost ji udělat tento cheesecake. Příprava je snadná, nezabere vám moc času ani energie a suroviny jsou snadno dostupné.
Základ
Krém
Poleva
Cukrářské piškoty dejte do větší mísy a rozmixujte je nadrobno. Poté k nim přidejte změklé máslo a mírně ho s nimi promíchejte. Nakonec dodejte Nutellu a nyní již vše důkladně promačkejte ručně. Získáte poměrně sypkou směs. Nachystejte si formu na dort a těsto do ní zarovnejte s pomocí sklenice.
Poté můžete připravit krém. Do větší mísy dejte smetanový sýr či mascarpone a přilijte do ní kondenzované mléko. Nakonec přidejte Nutellu a vše společně rozmixujte. Takto připravený krém naneste a zarovnejte na těsto.
Nutellu smíchejte s rostlinným olejem a vzniklou polevou polijte dort. Dozdobte ho kousky čokolády a dejte dort na pár hodin do lednice, aby zatuhnul. Poté ho můžete podávat, dobrou chuť!