Rychlý zmrzlinový chlebíček s čokoládou - postup přípravy
Výhodou rychlého zmrzlinového chlebíčku je, že ho vytvoříte jen ze 4 ingrediencí. Je osvěžující, jemný, jednoduchý na přípravu a má nezapomenutelnou chuť.
Základ
Zdobení
Smetanu vyšlehejte dotuha a přidejte do ní kondenzované mléko, za stálého šlehání. Polovinu směsi nalijte do formy, vyložené potravinovou fólií a do druhé půlky vmíchejte kakao.
Kakaovou směsí pokryjte světlý základ a rychlý zmrzlinový chlebíček vložte na 4 hodiny do mrazáku. Následně ho z formy vyklopte a ozdobte čokoládou.
Tip: Pochoutku uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě, v mrazáku.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Rychlé dezerty zde