Nepečený piškotový kremeš

Další 0 fotografie
ČAS PŘÍPRAVY
20 minut
ČAS VAŘENÍ
15 minut
NÁROČNOST
Snadná

Nepečený piškotový kremeš - postup přípravy

Není nic lepšího, než svou rodinu či blízké potěšit jen tak něčím chutným na zub. K tomuto účelu může sloužit i tento nepečený dezert, se kterým se sice zrovna dvakrát nenadřete, ale i přesto chutná dokonale.
1. KROK

Nachystejte si tác, na kterém budete dezert servírovat, a formu na něj ve tvaru obdélníku o velikosti 28 x 20 cm. V misce smíchejte mléko s likérem a v této směsi namáčejte cukrářské piškoty jeden za druhým, dokud nevytvoříte základ dezertu. Poté se můžete vrhnout na přípravu krému.

2. KROK

Do hrnce rozklepněte vejce a přidejte nejprve trochu cukru a vanilkový extrakt. Vyšlehejte metličkou, přišlehejte zbytek cukru, kukuřičnou mouku, mléko a vařte do ztuhnutí. Dle chutě přilijte ještě trochu extraktu, nalámejte bílou čokoládu a promíchejte. Vychlazený krém poté nalijte na piškoty.

3. KROK

Do větší mísy nalijte smetanu ke šlehání, vsypte moučkový cukr a vyšlehejte šlehačku. Nalijte ji na krém. Na polevu si ohřejte smetanu ke šlehání a nalámejte do ní hořkou čokoládu. Míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Výslednou směs nalijte na vršek dezertu, zarovnejte a nechejte jej poté ztuhnout v lednici po dobu několika hodin, nejlépe však na celou noc. Poté můžete servírovat, dobrou chuť!

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Další 0 fotografie
Co si myslíte o receptu?
5/5 (81%) 708 hlasů
Nahlásit chybu
100 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt