Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Nepečený řez z BeBe sušenek

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 4 minuty

Nepečený řez z BeBe sušenek - postup přípravy

Nemusíte trávit hodiny u trouby, abyste vytvořili chutný dezert. Nepečený řez z BeBe sušenek obsahuje jemný krém, který skvěle doplňuje křupavý základ pochoutky.

Ingredience pro:
1 plech
+ -

Základ

Krém

Zdobení

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

V hrnci vyšlehejte vejce se 180 g cukru a do směsi vmíchejte mouku s mlékem. 

Tip: Abyste předešli vzniku hrudek, mouku prosejte.

2. KROK

Směs vařte 3–4 minuty, do zhoustnutí. Vzniklý základ na krém odstavte z tepla a nechte ho volně vychladnout. 

Tip: Krém zakryjte potravinovou fólií tak, aby se ho přímo dotýkala. Díky tomu na něm nevznikne škraloup.

3. KROK

V samostatné misce šlehejte změklé máslo se smetanou v prášku po dobu 2–3 minut. Jakmile vznikne hladká hmota, vešlehejte do ní postupně vychladlý základ na krém. 

4. KROK

Na servírovací tác umístěte dortový ráfek, který pokryjte první vrstvou sušenek. Ty pokryjte krémem a postup opakujte, dokud budete mít ingredience.

Poznámka: Vrstvení byste měli zakončit vrstvou krému. 

5. KROK

Dezert vložte do lednice na 5 hodin a na závěr ho ozdobte sušenkami, které rozdrťte na prášek. Nepečený řez z BeBe sušenek vyjměte z dortového ráfku a servírujte ho nakrájený na kousky. 

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Immer Appetitlich

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů