Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Okurkový salát se zakysanou smetanou

3,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Okurkový salát se zakysanou smetanou - postup přípravy

Osvěžte svůj jídelníček klasickým okurkovým salátem se zakysanou smetanou, který vás potěší jednoduchou přípravou a skvělou chutí. Hodí se k pečivu i k masu.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Základ

Dresink

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Z okurek odkrojte okraje, které nebudete potřebovat a zbytek zeleniny nakrájejte. K okurkám přidejte tvrdý sýr, vařené vejce a nasekaný kopr. 

Poznámka: Vejce vařte 10 minut, poté je oloupejte a nechte vychladnout.

2. KROK

K ingrediencím přidejte kukuřici bez nálevu a v samostatné misce smíchejte zakysanou smetanu s prolisovaným česnekem, solí a pepřem.  

3. KROK

Dresink smíchejte se zeleninou a okurkový salát se zakysanou smetanou servírujte ke svačince nebo k masu. 

Poznámka: Salát z okurek můžete podávat hned, ale skvěle chutná vychlazený.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů