Okurkový salát se zakysanou smetanou - postup přípravy
Osvěžte svůj jídelníček klasickým okurkovým salátem se zakysanou smetanou, který vás potěší jednoduchou přípravou a skvělou chutí. Hodí se k pečivu i k masu.
Základ
Dresink
Z okurek odkrojte okraje, které nebudete potřebovat a zbytek zeleniny nakrájejte. K okurkám přidejte tvrdý sýr, vařené vejce a nasekaný kopr.
Poznámka: Vejce vařte 10 minut, poté je oloupejte a nechte vychladnout.
K ingrediencím přidejte kukuřici bez nálevu a v samostatné misce smíchejte zakysanou smetanu s prolisovaným česnekem, solí a pepřem.
Dresink smíchejte se zeleninou a okurkový salát se zakysanou smetanou servírujte ke svačince nebo k masu.
Poznámka: Salát z okurek můžete podávat hned, ale skvěle chutná vychlazený.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Вкусные советы