Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pomazánka s tresčími játry a vejci

4,6
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Pomazánka s tresčími játry a vejci - postup přípravy

Pomazánka s tresčími játry je opravdu skvělou volbou, pokud hledáte tip na vynikající a nevšední pomazánku na topinky, ale i starší pečivo k večeři.

Ingredience pro:
6 porcí
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Marie Möglichová
1. KROK

Tresčí játra v menší misce vidličkou rozmělněte na menší kousky. Vajíčka uvařte natvrdo a na struhadle je nastrouhejte do misky ke tresčím játrům.  

2. KROK

Do misky nastrouhejte také tavený sýr. Přidejte nakrájenou zelenou cibulku, majonézu a pomazánku důkladně promíchejte.  

3. KROK

Hotovou pomazánku podávejte na mírně opečeném chlebu pomazaném česnekem. Lze ji však použít i na chlebíčky nebo jednohubky.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů