Pomazánka s tresčími játry a vejci - postup přípravy
Pomazánka s tresčími játry je opravdu skvělou volbou, pokud hledáte tip na vynikající a nevšední pomazánku na topinky, ale i starší pečivo k večeři.
Ingredience
Tresčí játra v menší misce vidličkou rozmělněte na menší kousky. Vajíčka uvařte natvrdo a na struhadle je nastrouhejte do misky ke tresčím játrům.
Do misky nastrouhejte také tavený sýr. Přidejte nakrájenou zelenou cibulku, majonézu a pomazánku důkladně promíchejte.
Hotovou pomazánku podávejte na mírně opečeném chlebu pomazaném česnekem. Lze ji však použít i na chlebíčky nebo jednohubky.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Цветкова Наталья