Roládky z listového těsta se slaninou a sýrem - postup přípravy
Kombinace křupavého těsta, krémového sýra a šťavnaté slaniny vám umožní připravit pohoštění pro každou příležitost. Roládky z listového těsta jsou hotové za pár minut.
Ingredience
Horní okraj listového těsta namažte rozšlehaným vejcem a zbytek povrchu potřete bylinkovo-smetanovým sýrem.
Těsto nařežte na 6 stejně širokých pruhů a na každý z nich položte dva pruhy slaniny. Těsto zarolujte a roládky z listového těsta vyskládejte na plech.
Poznámky: Plech vyložte pečicím papírem, aby se k němu roládky nepřilepily.
Povrch roládek potřete rozšlehaným vejcem a posypte nastrouhaným sýrem. Pokrm pečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 25 minut.
Pokud rádi pečete, přidejte se do naší FB skupiny Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty z listového těsta