Rybí filé s hráškem a baby karotkou

i Zdroj fotografie: Ilona Šimůnková
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
20 minut
NÁROČNOST
Snadná

Rybí filé s hráškem a baby karotkou - postup přípravy

Dušená mrkev s hráškem je zažitá jako součást pokrmů s pečeným či dušeným vepřovým nebo hovězím masem, skvěle ale chutná i s kuřetem, anebo právě s rybou. Vyzkoušejte oblíbený recept paní Ilony Šimůnkové.
1. KROK

Rybí filé osolte a opepřete. Obalte jej v hladké mouce a v rozpálené pánvi s trochou másla je osmahněte po obou stranách dozlatova.

2. KROK

Oloupejte cibuli a nasekejte ji nadrobno. V pánvi rozehřejte kousek másla a nechte v něm zpěnit nasekanou cibuli. Přidejte mrkev a hrášek. Vše osolte a opepřete, krátce zprudka orestujte, podlijte trochou vody, zmírněte žár na střední úroveň a zakryjte pokličkou.

3. KROK

Zeleninu duste doměkka a ke konci ji zaprašte trochou hladké mouky. Nechte ještě chvilku provařit a odstavte ze sporáku.

4. KROK

Osmažené rybí filé podávejte s kopečkem dušené zeleniny a trochou vařených brambor, případně s bramborovou kaší.

Co si myslíte o receptu?
5/5 (81%) 203 hlasů
Nahlásit chybu
64 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt