Rychlá fazolová polévka

i Zdroj fotografie: Romana Važanská
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
15 minut
NÁROČNOST
Snadná

Rychlá fazolová polévka - postup přípravy

Tato polévka z červených fazolí je ta nejjednodušší, jakou vůbec můžete uvařit. Přitom ale nepřijdete o nic z její lahodné chuti. O svůj osvědčený recept se s námi podělila paní Romana Važanská.
1. KROK

V hrnci rozehřejte sádlo a osmahněte na něm hladkou mouku. Do vzniklé jíšky přidejte majoránku a utřený či prolisovaný česnek, přisypejte sladkou papriku a vše zalijte studeným vývarem. Jíšku ve vývaru důkladně promíchejte, aby se nevytvořily hrudky.

2. KROK

Očistěte mrkev a nakrájejte ji na drobné kostičky. Klobásu nakrájejte na kolečka či kostičky a jarní cibulku na kroužky. Vše pak přidejte do polévky, podle chuti ji osolte a opepřete a nakonec vmíchejte slité a propláchnuté fazole. Polévku nechte chvíli provařit a podávejte s čerstvým pečivem.

3. KROK

Pokud se vám recept líbil, více podobných od jeho autorky, paní Romany Važanské, najdete na jejích osobních webových stránkách Ruby Rom

Co si myslíte o receptu?
4/5 (79%) 120 hlasů
Nahlásit chybu
137 lidí právě čte
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt