Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá koprovka s hovězím masem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Rychlá koprovka s hovězím masem - postup přípravy

Představujeme vám vůbec nejrychlejší recept na koprovou omáčku, tentokrát s hovězím masem podle receptu od paní Ilony Šimůnkové. Zvládne ji i začátečník a hodit se bude, kdykoliv potřebujete uvařit chutné jídlo v co nejkratším čase.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Jitka Hemelíková
1. KROK

Hovězí maso uvařte v mírně osolené vodě doměkka. Očistěte cibuli a nasekejte ji najemno. Zpěňte ji na másle a přidejte k ní hladkou mouku, kterou zapražte na světlou jíšku. Tu zalijte mlékem a bez ustání míchejte, dokud nezískáte hladký bešamel. Ten trochu nařeďte vývarem z masa, přidejte sůl, pepř a jemně nasekaný kopr. Na závěr dochuťte cukrem a citrónovou šťávou a zjemněte smetanou.

2. KROK

Hotovou omáčku podávejte s knedlíkem, plátkem hovězího masa a natvrdo uvařeným vajíčkem.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů