Rychlá ředkvičková pomazánka s pažitkou - postup přípravy
Pokud hledáte snadnou a rychlou pomazánku, vyzkoušejte tuto ředkvičkovou s pažitkou, která se skvěle hodí ke svačině i na na jednohubky. Její příprava je velmi snadná a zabere vám jen pár minut.
Ingredience
Ředkvičky velmi dobře omyjte, odkrojte z nich konce a vložte je do mixéru. Následně je rozmixujte najemno, přidejte do nich sůl a nechte je 30 minut odstát. Následně z nich slijte přebytečnou vodu.
Pažitku i šalotku nasekejte najemno a poté je přendejte do mísy k ředkvičkám. Poté přidejte tavený sýr a pomazánku velmi dobře promíchejte.
Hotovou ředkvičkovou pomazánku s taveným sýrem můžete ihned servírovat s čerstvým nebo opečeným pečivem. Lépe bude chutnat, když ji necháte chvíli odležet v lednici.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.