Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá ředkvičková pomazánka s pažitkou

4,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Rychlá ředkvičková pomazánka s pažitkou - postup přípravy

Pokud hledáte snadnou a rychlou pomazánku, vyzkoušejte tuto ředkvičkovou s pažitkou, která se skvěle hodí ke svačině i na na jednohubky. Její příprava je velmi snadná a zabere vám jen pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Ředkvičky velmi dobře omyjte, odkrojte z nich konce a vložte je do mixéru. Následně je rozmixujte najemno, přidejte do nich sůl a nechte je 30 minut odstát. Následně z nich slijte přebytečnou vodu.

2. KROK

Pažitku i šalotku nasekejte najemno a poté je přendejte do mísy k ředkvičkám. Poté přidejte tavený sýr a pomazánku velmi dobře promíchejte.

3. KROK

Hotovou ředkvičkovou pomazánku s taveným sýrem můžete ihned servírovat s čerstvým nebo opečeným pečivem. Lépe bude chutnat, když ji necháte chvíli odležet v lednici.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Jeden den recept

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů