Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá tortillová pizza na 4 způsoby

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 7 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Rychlá tortillová pizza na 4 způsoby - postup přípravy

Připravte si křupavou pochoutku hned na 4 způsoby, a to podle rychlých receptů z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Rychlé tortillové pizzy jsou šťavnaté a aromatické.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Šunková pizza

Klobásová pizza

Špenátová pizza

Sýrová pizza

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Šunková 

Tortillu potřete kečupem, pokryjte nakrájenými plátky šunky, čedaru a proužky červené cibule. Ozdobte ji nakrájenými  olivami, kapií a ochuťte oreganem. Následně ji pečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 8–10 minut.

2. KROK

Klobásová

Kečup naneste na tortillu a pokryjte ji na plátky nakrájenou klobásou. Přidejte na kolečka nakrájená cherry rajčata, proužky červené cibule, nakrájené olivy a kousky čedaru. 

3. KROK

Pizzu ochuťte sušeným oreganem a pečte ji v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 8–10 minut. Poté ji servírujte nakrájenou na kousky. 

4. KROK

Špenátová

Tortillu položte na plech, potřete ji kečupem, posypte sušeným česnekem a pokryjte kolečky jemného salámu. Na pizzu vyskládejte také omyté a osušené listy špenátu a kousky balkánského sýra. 

5. KROK

Přidejte nakrájená rajčata s kolečky cibule a pizzu posypte sušeným oreganem. Poté ji pečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 8–10 minut.

6. KROK

Sýrová

Kečupem potřete tortillu, pokryjte ji nakrájenými plátky čedaru, hermelínem  plátky parmazánu. Pokrm posypte sušeným oreganem a pečte ho v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 8–10 minut.

7. KROK

Poznámka: Všechny rychlé tortillové pizzy pečte na plechu, pokrytém pečicím papírem. Poté je servírujte nakrájené na kousky. Chutnají i zastudena a můžete si tak s sebou brát i na cesty, jako svačinku.

8. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

9. KROK

Videopostup krok za krokem

10. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů