Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlý domácí tatarák s kapary

3,9
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Rychlý domácí tatarák s kapary - postup přípravy

Připravte si luxusní domácí tatarák s kapary, který chutná jako ze špičkové restaurace, podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Servírovat ho můžete s klasickou nebo s nasucho opečenou topinkou.

Ingredience pro:
1 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Palec z hovězí svíčkové velmi pečlivě očistěte, nakrájejte ho na menší kusy a vložte ho do mixéru. Přidejte k němu kapary a směs rozmixujte.

2. KROK

Rozmixované maso přendejte do mísy, přidejte do něj žloutek, cibuli nakrájenou na velmi drobné kostičky, hořčici a kečup.

3. KROK

Tatarák dochuťte mletým černým pepřem a solí. Poté ho jen lehce zakápněte worcestrovou omáčkou a olivovým olejem.

4. KROK

Tatarák velmi dobře a pečlivě promíchejte. Poté ho můžete servírovat. Podávejte ho s topinkou osmaženou na suché pánvi, kapary a cibulí nakrájenou na tenké plátky.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů