Rychlý Kinder mléčný řez bez pečení - postup přípravy
Až se vám nebude chtít trávit mnoho času v kuchyni, připravte si rychlý Kinder mléčný řez. Má jemnou chuť a jeho výhodou je, že příprava nevyžaduje použití trouby.
Základ
Krém
Poleva
Nejprve připravte krém. V rendlíku smíchejte cukr s mlékem a směs zahřívejte 2–3 minuty, dokud se cukr nerozpustí. Směs poté nechte volně vychladnout.
Mezitím pokryjte dno formy pečicím papírem a sušenkami. Následně pokračujte s přípravou krému. Změklé máslo šlehejte 1–2 minuty. Jakmile získá nadýchanou strukturu, vešlehejte do něj mléčnou směs a nakonec sušené mléko.
Krémem pokryjte sušenky ve formě a zakryjte ho další vrstvou sušenek. Nakonec připravte polevu rozpuštěním čokolády v horké smetaně.
Tip: Místo smetany můžete použít mléko.
Polevou dezert pokryjte a vložte ho aspoň na 1 hodinu do lednice. Mléčný řez bez pečení servírujte nakrájený na kousky.
Tip: Každou porci můžete ozdobit trochou šlehačky.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Kuchnia Marioli