Salát s cizrnou, rajčaty a bylinkami - postup přípravy
Salát s cizrnou je lehký, připravíte jej velmi rychle, pochutnáte si na něm, a hlavně po něm nepřiberete. Připravte si vydatný a výživný salát, který skvěle poslouží jako rychlý oběd, večeře nebo malá svačinka. Podávat jej můžete také jako přílohu k masu.
Ingredience
Cibuli oloupejte a nakrájejte ji na tenké proužky. Omyjte a nakrájejte také petrželku. Poté omyjte také cherry rajčata a každé z nich rozkrojte napůl.
V míse smíchejte cizrnu se všemi nakrájenými ingrediencemi a vše ochuťte solí a zalijte olejem. Salát důkladně promíchejte a můžete podávat.
Tip: Do salátu můžete přidat také pepř, pokud máte rádi pikantnější chuť.
Poznámka: Chcete-li, můžete salát podávat s oblíbeným pečivem, ale také jej můžete servírovat jako přílohu k masu.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Приготовь себе сам