Kuřecí prsa v peřině s rajčaty a mozzarellou - postup přípravy
Až vás přepadne chuť na něco šťavnatého s jemnou chutí, připravte si kuřecí prsa v peřině. Jejich rychlou přípravu uvítají všichni, kteří nemají čas na dlouhé vaření.
Základ
Na vymazání
Na pokrytí
Vejce smíchejte se zakysanou smetanou, solí, pepřem a mletou sladkou paprikou. Jakmile se ingredience propojí, přidejte k nim nahrubo nastrouhanou mozzarellu.
Kuřecí prsa nakrájejte na větší kousky, které do směsi zamíchejte. Zapékací mísu vymažte trochou oleje a směs do ní vlijte.
Kuřecí prsa v peřině následně pokryjte kolečky cibule a plátky rajčat. Pokrm zasypte najemno nastrouhaným Parmazánem a pečte ho v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 45 minut.
Tip: Pokrm s kuřecím masem servírujte s oblíbenou přílohou, jako je například bramborový salát s hořčičným dresinkem. Při jeho přípravě se nechte inspirovat postupem ve videu níže.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Appetizing – Meat Recipes